Η Παρί έδωσε άδεια στην Αλ Χιλάλ να μιλήσει με τον Μπαπέ – Η χρυσή πρόταση που αποδέχθηκαν ο Γάλλοι

Ακόμη ένα επεισόδιο προστέθηκε στο… σίριαλ αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε άδεια στην Αλ Χιλάλ να διαπραγματευθεί με τον Γάλλο αστέρα, στη βάση μίας εξωπραγματικής πρότασης του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, που προσφέρει 300 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Γαλλίας! Τη σχετική είδηση έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πηγή που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις, χωρίς να κατονομάζεται.

Η ίδια πηγή αναφέρει στο AFP ότι πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τον Μπαπέ, από τη στιγμή που η Παρί γνωστοποίησε την Παρασκευή (21/7) ότι ο διεθνής επιθετικός δεν θα ακολουθήσει την περιοδεία της ομάδας στην Ασία. Από τη στιγμή που ο 25χρονος άσος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει του χρόνου, ο γαλλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να τον παραχωρήσει άμεσα, όμως μέχρι τώρα η Αλ-Χιλάλ είναι η μοναδική που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Σύμφωνα με το sky sports οι Γάλλοι αποδέχθηκαν την εξωπραγματική προσφορά.

Εξυπακούεται ότι, για να γίνει μία τέτοια μεταγραφή, θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής, σενάριο το οποίο φαντάζει -τουλάχιστον- μακρινό, καθώς επιθυμία του Μπαπέ είναι να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ