Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου στον «Real fm 97,8»: «Στόχος μου η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σε τρεις διοργανώσεις, μέσα στο 2021, θα έχει την ευκαιρία η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, να διεκδικήσει την πρόκριση της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Μιλώντας στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή Real Sports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Σταυρακάκη, εξέφρασε την χαρά της για την επιστροφή στις προπονήσεις, τονίζοντας ότι στόχος της είναι η διάκριση στο Τόκιο.

«Έχω καταφέρει να ανέβω και στα τρία σκαλοπάτια του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και δυο φορές έχω πάρει την 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε τώρα θέλω να κάνω το επόμενο βήμα, που είναι αρχικά η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και αν μπορέσω, να διεκδικήσω ένα διακριθώ», δήλωσε η 27χρονή διακεκριμένη πρωταθλήτρια από την Κατερίνη, σημειώνοντας ότι: «το Καράτε είναι ένα άθλημα, που πρέπει να δουλέψεις πολύ και το μυαλό. Μέσα στον αγώνα είναι σαν να παίζει σκάκι!».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ