Η on air συνάντηση του Στέφανου Ντούσκου με τη μητέρα του – Ζήτησε παστίτσιο και γλυκά

«Το έφερα σπίτι μάνα», ήταν τα πρώτα λόγια του χρυσού Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία Στέφανου Ντούσκου στη μητέρα του στον “αέρα” του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την κα. Μαρία, εμφανώς συγκινημένη, να αποκρίνεται: «Έλα αγόρι μου, έλα. Μας έχει κάνει πολύ υπερήφανους».

Σε ερώτηση για το αν αξίζει ένα μέρος αυτού του μεταλλίου η μητέρα του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης υποστήριξε: «Εννοείται, εννοείται» με τους δύο τους να μιλούν στον αέρα του τηλεοπτικού δελτίου για τη σπουδαία στιγμή της ζωής τους. Βέβαια, η κα. Μαρία Ντούσκου ως κλασική Ελληνίδα μάνα δεν ξέχασε να πει: «Είδα την κούρσα. Έβλεπα τον αγώνα με ταχυπαλμία και με άγχος. Κάθε φορά που ο Στέφανος τρέχει το ίδιο πράγμα τραβάω».

Όσο για το πότε η μητέρα του Στέφανου Ντούσκα πίστεψε ότι ο γιος πάει για το χρυσό, ανέφερε: «Όταν άρχισε να τους πλησιάζει και εν συνεχεία να τους ξεπερνά, τότε αρχίσαμε να λέμε ότι πρέπει να είναι στα μετάλλια. Για το χρυσό το καταλάβαμε όταν άρχισε να ανοίγει τη διαφορά και λέγαμε να αντέξει, να αντέξει Χριστέ μου μέχρι το τέλος».

«Η ψυχή και το μυαλό μου το ήθελε πιο πολύ από το σώμα και έβαλα όλη μου τη δύναμη και ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα! Πίστεψα ότι πήρα το χρυσό στα τελευταία 50 μέτρα!» είπε ο Στέφανος από την πλευρά του.

Στη συνέχεια ο χρυσός Ολυμπιονίκης διηγήθηκε την ιστορία του 2016, όπου αναγκάστηκε να τρώει παγάκια για να μείνει 70 κιλά και να τρέξει μαζί με τους συναθλητές του στην τετράκωπο.

Στο τέλος δεν δίστασε να κάνει και μια… παραγγελιά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. «Τώρα που θα γυρίσω σπίτι, η μητέρα μου θα μου φτιάξει παστίτσιο που είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και γλυκά», είπε με τη μαμά του χρυσού Ολυμπιονίκη να δηλώνει: «Τα πάντα θα σου φτιάξω, έχω εξοπλιστεί πλήρως».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ