Η Γουλβς «δάγκωσε» τις ελπίδες της Τότεναμ για τίτλο – ΒΙΝΤΕΟ

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Τότεναμ με 3-1 από την Γουλβς στο “Γουέμπλεϊ” και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην δεύτερη θέση και στο -6 από την κορυφή. Ειδικά από τη στιγμή που η αγωνιστική εικόνα που έβγαζε ήταν σούπερ και η πρωτοπόρος Λίβερπουλ είχε διαδοχικά ντέρμπι. Ο Κέιν έβαλε γκολάρα νωρίς (22′), ο Ρουί Πατρίσιο κράτησε το σκορ στο ημίχρονο στο 1-0, αλλά η επανάληψη έφερε τα πάνω κάτω και μαζί την τρομερή ανατροπή της Γουλβς με το απίθανο 1-3.

Η κεφαλιά του Μπολί (72′), το πλασέ στη γωνία του Ραούλ Χιμένες (83′) και το τελείωμα στην κόντρα του Έλντερ Κόστα (87′) διέλυσαν τα όνειρα των γηπεδούχων, οι οποίοι ηττήθηκαν πρώτη φορά από νεοφώτιστη έπειτα από το 2012 (36 νίκες, 3 ισοπαλίες). Όσο για τους νικητές, κάνουν φοβερή χρονιά και είναι αήττητοι φέτος σε πέντε επισκέψεις στο Λονδίνο, ενώ έχουν νικήσει αντίστοιχα Τσέλσι, Τότεναμ και έχουν ισοπαλίες με Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τότεναμ: Γιόρις, Ντάβινσον Σάντσες, Αλντερβαϊρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Γουίνκς, Σισοκό, Ντέλε Αλι (68′ Μόουρα), Ερικσεν, Σον, Κέιν

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπόλι, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ (68′ Ζοάο Μουτίνιο), Νέβες, Οτο, Τραορέ (59′ Έλντερ Κόστα), Καβαλέιρο (85′ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ