Η γκάφα των Ρουμάνων και η μεγαλοψυχία των Ελλήνων

Η γκάφα των Ρουμάνων και η μεγαλοψυχία των Ελλήνων

Κι όμως, η Εθνική μας ομάδα θα μπορούσε να νικήσει τη Ρουμανία στο πρώτο ματς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με 3-0… χωρίς καν να αγωνιστεί. Πως θα γινόταν αυτό; Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Sportday, οι Ρουμάνοι υπέπεσαν σε μια γκάφα ολκής καθώς στην 23άδα είχαν δηλώσει μόλις δύο τερματοφύλακες.

Ο κανονισμός είναι σαφής και ορίζει πως πρέπει να δηλώνονται υποχρεωτικά τρεις τερματοφύλακες. Το λάθος αυτό των Ρουμάνων έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της Εθνικής μας ομάδας όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε προκειμένου οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος να πάρουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0.

Αντιθέτως, μετά από επαφές των ιθυνόντων της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος αποφασίστηκε να ενημερωθεί η ρουμανική πλευρά αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα γι’ αυτό το λάθος και τελικά οι αντίπαλοί μας στα μπαράζ του Μουντιάλ 2014 δήλωσαν έναν άλλον παίκτη ως τρίτο τερματοφύλακα.

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής, Τάκη Φύσσα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρουμάνοι ευχαρίστησαν θερμά την ελληνική πλευρά ενώ και ο παρατηρητής συνεχάρη του ανθρώπους της “γαλανόλευκης”.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ