Η δήλωση του Θεοδωρίδη για τον τελικό του EURO που θα συζητηθεί

Ο γ.γ. της ΟΥΕΦΑ, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, έκανε στο ραδιοσταθμό ΣΠΟΡ FM τον απολογισμό του Euro, κρατώντας ωστόσο επιφυλάξεις μέχρι να τελειώσει και ο τελικός. Διότι, όπως είπε, «κίνδυνος για τρομοκρατική επίθεση θα υπάρχει μέχρι να τελειώσει το τουρνουά»!

Υποστήριξε ότι παρά τα προβλήματα, η Γαλλία πέτυχε στη διοργάνωση του τουρνουά, ενώ αναφερόμενος στις δικές του φιλοδοξίες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά ο Θ. Θεοδωρίδης μίλησε για:

Τον απολογισμό για το Euro 2016: «Ακόμη είμαι στρεσαρισμένος μέχρι να γίνει και το 51ο ματς. Αν μιλάμε μέχρι σήμερα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και απαλλαγμένος από ένα μεγάλο βάρος και μεγάλο άγχος. Αλλά επειδή υπάρχει ένα ακόμη ματς προτιμώ να είμαι πιο μαζεμένος».

Τον κίνδυνο της τρομοκρατικής επίθεσης: «Υπήρχε και υπάρχει μέχρι να τελειώσει το τουρνουά αυτός ο φόβος. Μέχρι στιγμής η συνεργασία με τις γαλλικές αρχές σε αυτόν τον τομέα ήταν πολύ καλή. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, προτιμώ να είμαι προσεκτικός μέχρι να τελειώσει. Αν και σήμερα έχουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, θα μιλάμε για μια μεγάλη επιχείρηση που μας πήγε καλά μέχρι το τέλος». 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr 

Διαβάστε επίσης:

Μαχαιρώθηκε Άγγλος αστυνομικός στο Παρίσι

Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από το Σταντ ντε Φρανς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ