Η Μπαρτσελόνα θέλει Πρίντεζη και Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τον Ματ Λοτζέσκι αποκαλύπτει η El Mundo Deportivo. Η καταλανική εφημερίδα αναφέρει πως αμφότεροι έχουν προταθεί στους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Μπάρτσα» θέλει έναν παίκτη με ηγετική προσωπικότητα και γι’ αυτό στρέφεται στον 32χρονο άσο του Ολυμπιακού. «Η Μπαρτσελόνα θεωρεί τον Πρίντεζη πολύ ενδιαφέροντα παίκτη. Μπορεί να έρθει ελεύθερος, καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Στα 32 του έχει την τελευταία ευκαιρία να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Ευρώπη και η Φενέρμπαχτσε έχει επίσης ενδιαφερθεί. Όμως το γεγονός ότι θα γίνει σύντομα πατέρας είναι υπέρ της παραμονής του στον Πειραιά, όπου νιώθει πολύ άνετα. Το όνομά του είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει γίνει καμία επίσημη προσέγγιση, αφού όλα εξαρτώνται από το ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα σεζόν. Όποιος και αν είναι, θα πρέπει να καθορίσει και το ρόλο που θα έχουν στην ομάδα ο Βεζένκοφ και ο Κλαβέρ. Ο Πρίντεζης γνωρίζει απευθείας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα πως θα τον ήθελε εφόσον παραμείνει, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί πως η Μπαρτσελόνα θα τον διεκδικήσει ακόμη κι αν υπάρξει αλλαγή προπονητή», αναφέρει η El Mundo Deportivo.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αναζητείται ένας φόργουορντ, από τη στιγμή που αποχωρεί ο Στράτος Περπέρογλου, και ο ιδανικός θα ήταν στο στυλ του Άνταμ Χάνγκα, αλλά ο Ούγγρος θα μετακομίσει πιθανότατα από την Μπασκόνια στο ΝΒΑ. «Μια επιλογή που αρέσει λιγότερο στην Μπαρτσελόνα αλλά ικανοποιεί τον Μπαρτζώκα είναι ο Ματ Λοτζέσκι, που τον είχε στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός δεν θα πιάνει και θέση ξένου, γιατί έχει βελγικό διαβατήριο, ενώ και το δικό του συμβόλαιο τελειώνει κι έχει επίσης προταθεί, όπως ο Πρίντεζης», αναφέρει η καταλανική εφημερίδα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ