Η… απάντηση του Χιμένεθ για την άσεμνη χειρονομία του: «Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

Στη συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ, ο προπονητής του Δικέφαλου Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στη φάση της αποβολής του, στην άσεμνη χειρονομία που έκανε, και στο γκολ του Παναθηναϊκού που όπως είπε δεν έπρεπε να μετρήσει.

«Για να το ξεκαθαρίσω βγήκα από το γήπεδο χωρίς να έχω κάνει κάτι. Μετά θύμωσα πολύ γιατί μετά το προηγούμενο παιχνίδι πήρα το μάθημα και δεν διαμαρτυρήθηκα. Μπήκα μέσα μόνο για να χωρίσω Σιμόες και Κουρμπέλη, τελείωσε αυτό και για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο ήμασταν καλύτεροι από μία δυνατή ομάδα. Ο Μολέδο που ήταν δυνατός στον αέρα έδωσε ζωή στον Παναθηναϊκό. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή όμως ήταν ανώτερη η ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι», είπε ο Χιμένεθ.

Για την χειρονομία: «Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ήταν άδικο να φύγουμε με μία ήττα και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούνε. Για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τις υποχρεώσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη: «Στη φάση του γκολ ο διαιτητής σφυρίζει για τραβήγματα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν ενώ εκείνοι της ΑΕΚ σταμάτησαν. Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να μετρήσει».

Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ