Η απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Την αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με τους ορισμούς της ΚΕΔ στα δύο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Οι “ασπρόμαυροι” υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων ότι οι “ερυθρόλευκοι” ακολουθούν “τακτικής μπαχαλοποίησης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες.

Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα.

Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της SL από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες. Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί & η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ