Η Αυστραλία αγαπάει τον Στόουνερ

Η Αυστραλία αγαπάει τον Στόουνερ

 

Xωρίς διακοπή συνεχίζεται το πρωτάθλημα του Moto GP με τους πρωταγωνιστές να φιλοξενούνται στην πίστα Philip Island της Αυστραλίας για το τριήμερο 26 έως και 28 Οκτωβρίου…

 

Αυτό θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας grand prix για το «καγκουρό» Κέισι Στόουνερ, αφού ήδη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα grind στο τέλος της σεζόν. 

Για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι της πίστας τίμησαν τον Αυστραλό αναβάτη της Repsol Honda, δίνοντας το όνομα του σε μία από τις πιο γρήγορες στροφές της πίστας. 

«Δεν είναι ο χρόνος και οι γύροι το στοιχείο που με έχει κάνει πετυχημένο εδώ, καθώς έχω τρέξει σχεδόν τις ίδιες ώρες με τους υπόλοιπους. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή η πίστα είναι γλιστερή και σε συνδυασμό με τις πολύ γρήγορες στροφές, χρειάζεσαι κότσια για να πας γρήγορα. Η στροφή «3» είναι η καλύτερη μου σε όλο το καλεντάρι. Μπαίνεις με σχεδόν τέρμα γκάζι, νιώθεις το αίμα σου να βράζει». 

Να σημειωθεί ότι ο Στόουνερ σκοπεύει να φύγει με…τυμπανοκρουσίες, οπότε και το προσεχές τριήμερο θα πάει για το έξι στα έξι, δεδομένου ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες…

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ