Η ΑΕΛ επικήρυξε τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα

Η ΑΕΛ επικήρυξε τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα

Άμεση είναι η αντίδραση της ΑΕΛ, που αναζητάει τον δράστη που με κροτίδα τραυμάτισε τον Κακά του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα από την Κύπρο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ζητάει πληροφορίες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οπαδού, ενώ προσφέρει και αμοιβή 5.000 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση της ΑΕΛ παρακαλεί τον οποιονδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας ή άλλον που γνωρίζει ή είδε κάτι ή έχει οποιανδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με το ΑΠΟΕΛ, να δώσει τις πληροφορίες στα μέλη της Διοίκησης της ΑΕΛ ή στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ ή σε οποιονδήποτε Αστυνομικό σταθμό. Παρακαλούμε τον οποιονδήποτε αν γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει αμέσως και να μας δοθούν οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ θα προσφέρει 5000 ευρώ σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία που θα είναι βοηθητική για εντοπισμό του ενόχου. Λανθασμένα ΜΜΕ έγραψαν ότι εντοπίστηκε ο ένοχος και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας ενημερώσει. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να παραμείνει ψύχραιμος και ήρεμος και η Διοίκηση της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου μας και να μην επιτρέψει σε κανένα να μας στερήσει αυτό που πανάξια κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.