Η ΑΕΚ για Λάζαρο: Έχει τελειώσει για μας – Μίλησε εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα

Ούτε περίπτωση ανανέωσης, ούτε προοπτική… φιλικού διαζυγίου φαίνεται να υπάρχει πλέον για την ΑΕΚ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να κόβει επίσημα κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα διεθνή άσο.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίστηκε πριν από λίγο ότι «ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019». Με την αναφορά, φυσικά, να γίνεται για το όλο θέμα που έχει προκύψει με τον Ολυμπιακό.

«Έχεις τελειώσει! Παίκτης δικός μας, με υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο δεν το σέβεται και έχει μιλήσει ήδη με άλλη ομάδα εδώ και καιρό, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ΑΕΚ ή να της κάνει τσαλιμάκια», ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ποδοσφαιριστή!

Στην ΑΕΚ υπάρχει οριστική απόφαση να κατατεθεί το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν και να υπάρξει δικαστική συνέχεια για να μπλοκαριστεί η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ