Η 19η αγωνιστική της Super League

Η 19η αγωνιστική της Super League 

Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής. 

Στις 15:00 ο αήττητος στην έδρα του ΟΦΗ φιλοξενεί τη Βέροια ευελπιστώντας να συνεχίσει αυτό το σερί και ει δυνατόν με τους τρείς βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά του ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς και θα παλέψουν σκληρά για να τους αποκτήσουν προκειμένου να συνεχίσουν τον αγώνα τους για σωτηρία με άλλον αέρα.

Στις 17:15 διεξάγεται άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο Νίκος Καραγεωργίου υποδέχεται στη Λειβαδιά την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη. Οι Βοιωτοί ακολουθούν ένα αρνητικό σερί 4 ηττών, το οποίο θέλουν να σταματήσουν. Σε ανάλογη κατάσταση είναι και οι Κρητικοί, αφού έχουν να δουν το χρώμα της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές.

Τέλος στις 19:30, ο Παναθηναϊκός κονταροχτυπιέται με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι πράσινοι έχοντας αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Παναιτωλικό, έχουν στο λεξιλόγιό τους μόνο τη λέξη νίκη για να κρατηθούν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι κυανέρυθροι προέρχονται από την ήττα σοκ στο κύπελλο από τον Αιγινιακό και το γεγονός ότι εκτός έδρας φέτος είναι αρκετά αδύναμοι, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή τους.

 

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ