Hμέρα επιβίωσης για τον Άρη

Hμέρα επιβίωσης για τον Άρη

Μάχη επιβίωσης δίνει σήμερα ο Άρης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου και θα εκδικαστεί η αίτηση της ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Μπορεί σε δύο ημέρες να δίνει έναν «τελικό» για την παραμονή του στην κατηγορία με τον Αστέρα Τρίπολης ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, εξίσου ωστόσο σημαντικός για τη βιωσιμότητα του συλλόγου είναι και ο σημερινός του αγώνας, εντός της αίθουσας του δικαστηρίου.

Οι «κίτρινοι» πνίγονται από τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και η υπαγωγή τους στο άρθρο 99 θα δώσει μία… φιάλη οξυγόνου στη μάχη για την επιβίωσή τους. Από εκεί και πέρα οι νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση (κ.κ. Αργυριάδης, Χριστοφορίδης, Τσομίδης), είχαν τρίωρη συνάντηση την Πέμπτη, ώστε να διευθετηθούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας.

Εκτός αυτού, οι τρεις δικηγόροι έχουν ετοιμάσει και τις θέσεις του Άρη, με ένα βιώσιμο πλάνο, λαλά και συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί με κάποιους από τους πιστωτές, ενώ… μάρτυρες υπεράσπισης θα είναι και υπάλληλοι της ΠΑΕ, μαζί με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ