Γλίτωσε τελικά το δικαστήριο ο Ρόσι – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα φτάσει τελικά στις δικαστικές αίθουσες η μήνυση την οποία κατέθεσε εναντίον του Βαλεντίνο Ρόσι μια Ισπανίδα θαυμάστριά του, την οποία ο Ιταλός αστέρας του MotoGP έσπρωξε στα paddock της πίστας Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, τον περασμένο Νοέμβριο.

Την ώρα που προσπαθούσε να περάσει ανάμεσα από πλήθος κόσμου με την μηχανή του, ο Ρόσι φαίνεται να απωθεί με το πόδι και τον αγκώνα του την Ισπανίδα Άννα Καμπανίγιας, που προσπαθούσε εκείνη την ώρα να βγάλει σέλφι.

Όταν το βίντεο του συμβάντος έγινε viral, η Καμπανίγιας όχι μόνο δεν δέχθηκε τη συγνώμη του «Γιατρού» αλλά κινήθηκε και νομικά.

«Αν δεν ήταν ηθελημένο, θα αποδεχόμουν τη συγνώμη. Όμως βλέποντας το βίντεο αποφάσισα να προχωρήσω καταθέτοντας μήνυση. Δεν ήταν μόνο η κλωτσιά αλλά μου έριξε και αγκωνιά και το έκανε επίτηδες. Δεν το ανέχομαι αυτό», είχε πει στο ραδιοφωνικό σταθμό COPE.

Όμως το ανώτατο δικαστήριο της Βαλένθια αποφάσισε να μη προχωρήσει σε εκδίκαση της υπόθεσης, αφού ο δικαστής ανέφερε πως η περιγραφή στη μηνυτήρια αναφορά δεν αρκούσε για να στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα.

Η Καμπανίγιας ανέφερε απλά «κακούς τρόπους» του αστέρα του MotoGP, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα αν δέχθηκε κλωτσιά ή άλλο χτύπημα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: 

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Αντετοκούμπο “έσβησε” τα φώτα στον Γουέστμπρουκ – ΒΙΝΤΕΟ

Τένις – Ακόμη δύο θέσεις κατάφερε να ανέβει η Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη

Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο – Νικητής στη μάχη με τον Γουέστμπρουκ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ