Γκρίνια Ντούντα για τους διαιτητές

«Τα κριτήρια στα φάουλ δεν ήταν ίδια», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, προπονητής του Ολυμπιακού, που έκανε παράπονα, επίσης, για δύο φάσεις στο τέλος της αναμέτρησης. Σχολίασε, ωστόσο, ακόμη ότι: «Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον σημερινό αγώνα».

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του «Ντούντα», που επισήμανε σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του: «Περίμενα να δω την ομάδα μου να μειώνει τα λάθη και να παίξει πολύ καλύτερα, αλλά χάσαμε απολύτως τον έλεγχο στο τρίτο δεκάλεπτο. Δεχθήκαμε 28 πόντους σε αυτό το διάστημα και ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 16-0. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλα μετά την άστοχη βολή του Σπανούλη. Πρέπει να μάθουμε αρκετά από αυτό τον αγώνα, αλλά πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και όσο προχωράει η σειρά η ομάδα μου θα γίνεται καλύτερη. Πρέπει να μάθουμε από το 16-0. Από τα λάθη μας και τις βιαστικές επιλογές μας».

Στην συνέχεια ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έκανε παράπονα για την διαιτησία των Τανατζή, Γκόντα και Πηλοίδη: «Η διαιτησία δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα κριτήρια στα φάουλ δεν ήταν ίδια και μάλιστα μετά το πρώτο ημίχρονο ο Τανατζής έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έπαιζαν με τα χέρια. Αλλά και στο τέλος δεν είδαν το επιθετικό φάουλ του Μπατίστ και ότι ο Διαμαντίδης πάτησε γραμμή. Δεν γίνεται σε ένα τόσο κρίσιμο ματς να κάνουν τόσο λάθη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε». Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ