Γκουαρντιόλα: Η Μπάγερν δεν έχει αναπληρωματικούς

Γκουαρντιόλα: Η Μπάγερν δεν έχει αναπληρωματικούς 

 

Η Μπάγερν Μονάχου δεν διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Αρσεναλ (1-1), αλλά χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

Λογικό και επόμενο, ο προπονητής των Βαυαρών Πεπ Γκουαρντιόλα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σε δηλώσεις μετά το ματς εξήρε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

“Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει αναπληρωματικούς. Ολοι είναι ικανοί να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο”, είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής για να συνεχίσει: “Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον ρυθμό και επί της ουσίας δεν απειληθήκαμε καθόλου. Με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε, η Αρσεναλ δεν κατάφερε να μας απειλήσει περισσότερο και αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση”.

 

Βενγκέρ: Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι

Ο Αρσέν Βενγκέρ απέδωσε τον αποκλεισμό της ομάδας του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Λονδίνο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των «κανονιέρηδων» στο Μόναχο.

“Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στην Μπάγερν και την κοιτάξαμε στα μάτια. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά η ήττα στο παιχνίδι του Λονδίνου δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα. Αν είμαστε πιο τυχεροί στο πρώτο ματς ίσως να μπορούσαμε να προκριθούμε”, είπε ο Γάλλος προπονητής της Αρσεναλ, ο οποίος για ακόμα μία φορά είδε την ομάδα του να μην προχωράει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ