«Γκολτζής και… αχάριστος ο Μήτρογλου»

«Γκολτζής και… αχάριστος ο Μήτρογλου»

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κώστα Μήτρογλου και τον έφερε στην Ελλάδα από την Γερμανία, ο Τάσος Μελικίδης, εκφράζει το μεγάλο του παράπονο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ο προπονητής που ανέδειξε τον Κώστα Μήτρογλου, όμως ο Τάσος Μελικίδης είναι ο προπονητής που πρώτος πίστεψε στο ταλέντο του, που στάθηκε δίπλα του σαν ποδοσφαιρικός πατέρας και τον έφερε στην Ελλάδα.

Αν και η σημερινή ημέρα θα έπρεπε να είναι μέρα χαράς και αναγνώρισης για τον ίδιο καθώς το «παιδί» του κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να κάνει την Ευρώπη να μιλάει για την μεταγραφή του στην Φούλαμ με το ποσό ρεκόρ των 15,2 εκατ. ευρώ, για Έλληνα ποδοσφαιριστή, αυτός αισθάνεται έναν κόμπο στο λαιμό.

Μόνιμος κάτοικος Γερμανίας τα τελευταία 20 χρόνια, ο Τάσος Μελικίδης εκφράζει στην «Espresso», το μεγάλο του παράπονο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, επειδή τον ξέχασε τόσο γρήγορα και περιμένει ακόμα να του πει ένα «ευχαριστώ» για όσα του πρόσφερε.

«Μου ζήτησε να τον ανεβάσω ψυχολογικά γιατί ήταν συνεσταλμένο παιδί κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Κώστα που έπαιζε στην ομάδα του χωριού του, το Νέκιρχεν-Φλιν. Πράγματι προσπάθησα να είμαι συνέχεια κοντά του. Πήγαινα κάθε Κυριακή στο γήπεδο, τον έβλεπα και συζητούσαμε. Του είχα πει ‘ παλικάρι μου εσύ 18-19 ετών θα παίζεις στο Τσάμπιονς λίγκ’».

«Πήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη Ιορδανίδη που ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική Νέων και του ζήτησα το τηλέφωνο του Νίκου Νιόπλια. Μου το έδωσε και τον κάλεσα. ‘Φέρε τον εσύ και τον δοκιμάζουμε’ μου απάντησε. Με δικά μου έξοδα βγάλαμε εισιτήρια και ήρθαμε με τον Κώστα στην Αθήνα. Ακόμα και το ξενοδοχείο το πλήρωσα εγώ».

Πατήστε την φωτογραφία για μεγέθυνση:

 

 

Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ