Γιώργος Κουγιουμτζίδης στον «Real fm 97,8»: Μεγάλος στόχος μου το μετάλλιο στο Παρίσι

«Με ανέβασε ψυχολογικά το χρυσό μετάλλιο στην Βουδαπέστη» δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 79 κιλά στην ελευθέρα πάλη, Γιώργος Κουγιουμτζίδης, μιλώντας στον «Realfm 97,8» και στην εκπομπή Realsports με τον Παύλο Παπαδημητρίου. 

Μετά από 14 χρόνια η Ελλάδα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην κατηγορία Ανδρών, με τον νεαρό πρωταθλητή να δηλώνει ότι μεγάλος στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

«Τον Σεπτέμβριο έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, όπου εκεί σίγουρα θέλω να κάνω μια διάκριση, όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Να είμαστε καλά μέχρι τότε και να καταφέρω να πάρω ένα μετάλλιο»    επεσήμανε ο 21χρονός πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος δυο εβδομάδες πριν την διάκριση στην κατηγορία Ανδρών είχε πάρει την 1η θέση και στο Ευρωπαϊκό Νέων under 21 ετών.

Ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης που ανήκει στον Παλαιστικό Όμιλο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης και έχει καταγωγή από τον Πόντο, τόνισε ότι ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα δεν είναι υψηλός και γι αυτό αναγκάζεται να πηγαίνει στο Εξωτερικό για δυνατούς αγώνες.

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ