Γιώργος Καραμπέτσος (πρόεδρος ΕΟΠΕ) στον Real fm 97,8: Στο βόλεϊ δεν περισσεύει κανείς

Το πλάνο του για την επόμενη τετραετία στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) ανέλυσε στο «Real fm 97,8» και στην εκπομπή RealSports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Περπερίδη, ο πρόεδρος της Γιώργος Καραμπέτσος που ανανέωσε χθες την θητεία επικρατώντας στις αρχαιρεσίες.

Πρώτο στόχο έθεσε την ολοκλήρωση της οικονομικής εξυγίανσης σε μια ομοσπονδία που παρέλαβε διαλυμένη, εξήγησε το πλάνο για τα πρωταθλήματα που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και την αξιοποίηση του Βeach Volley.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος δεσμεύθηκε ότι θα αξιοποιήσει τον αντίπαλο του στις εκλογές Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με στόχο να μπούνε λεφτά στην Ομοσπονδία από τον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα συμμετοχής σε όσους έχουν υπηρετήσει το χώρο από οποιοδήποτε πόστο, προκειμένου το άθλημα να περάσει στην επόμενη ημέρα με έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι, που λόγω οικονομικών δυσχερειών έμεινε πίσω.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε για το Beach Volley σε μεγάλες πλατείες της χώρας και στην σταθερή Oλυμπιακή Eγκατάσταση στις Τζιτζιφιές που είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο, αλλά παραμένει πλήρως αναξιοποίητη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ