Γίνεται δημότης Πάτρας ο Κούγιας!

Γίνεται δημότης Πάτρας ο Κούγιας!

Την αποχώρησή του και από τη θέση του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας, ενώ είπε ότι θα γίνει επίσημα δημότης Πάτρας και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει στην πόλη και το παράρτημα του δικηγορικού του γραφείου.

 

“Κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την πορεία της Παναχαϊκής, συνδέοντας τη δική μου παρουσία με την ομάδα. Για να μην βρίσκουν, λοιπόν, τα πρόσωπα της εγκληματικής οργάνωσης καμία αφορμή να κάνουν ζημιά στην ομάδα, δηλώνω ότι από σήμερα παραιτούμαι και από νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ούτε στα γραφεία της ΠΑΕ δεν θα ξαναπατήσω. Ούτε η αναπνοή μου δεν θα μπαίνει πλέον στα αποδυτήρια της ομάδας”, τόνισε ο πρώην “κοκκινόμαυρος” πρόεδρος.

“Δεν θα έχω καμία ανάμιξη, ώστε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ να δουλέψει απρόσκοπτα για το καλό της ομάδας. Δεν θα με ξαναδείτε ποτέ ούτε στα επίσημα του γηπέδου. Είδα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό από τη σκεπαστή και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας απ’ αυτούς. Μέχρι να τελειώσει η ποινή μου, θα είναι απλά και μόνο ένας οπαδός της Παναχαϊκής”, ανέφερε.

 

“Είναι θέμα ημερών να γίνω και επίσημα δημότης Πάτρας, ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει στην Πάτρα και το παράρτημα του δικηγορικού γραφείου Κούγια, αφού το επιτρέπει ο νόμος πλέον. Από σήμερα μέχρι το καλοκαίρι, θα ασχολούμαι μόνο με τη δημιουργία του ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου στην Εγλυκάδα, το οποίο εφ’ όρου ζωής θα χρησιμοποιεί η Παναχαϊκή. Θα χαλάσω αρκετά χρήματα για το αθλητικό κέντρο, αλλά το χαίρομαι”, πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

 

Πηγή:dete.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ