Γιάννης Γκούμας στον «Real fm 97.8»: «Η απευθείας πρόκριση στο Euro 2024 είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι απίθανη»

«Να κλείσουν τα αφτιά τους, να είναι ταπεινοί, με καθημερινή δουλειά και πάνω από όλα να παίζουν για το εθνόσημο. Δεν υπάρχει το εγώ, υπάρχει το εμείς!» η συμβουλή που δίνει ο Γιάννης Γκούμας στους διεθνείς μας, για την προσπάθεια που κάνουν για την πρόκριση στο Euro 2024.

«Να είμαστε ρεαλιστές, έχουμε έναν δύσκολο όμιλο. Δεν είναι και το πιο εφικτό να πάρουμε την 1η ή 2η θέση για να περάσουμε απευθείας στα τελικά. Και η Γαλλία και η Ολλανδία είναι σχολές που πρωταγωνιστούνε» επεσήμανε ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, συμπληρώνοντας μιλώντας στην εκπομπή Realsports του «Real Fm 97.8» με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη: «Δεν είμαστε καταδικασμένοι, η εθνική θα κάνει την προσπάθεια της, θα το παλέψει, τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο. Ας έχουμε φάρο την επιτυχία που κάναμε εμείς το 2004. Εάν κάποιος έλεγε ότι η εθνική ομάδα τότε θα έπαιρνε το Euro, θα τον είχαν βάλει στο τρελοκομείο!».

Ο Γιάννης Γκούμας, επεσήμανε επίσης ότι: «υπάρχει οικογενειακό κλίμα, μεταξύ των παικτών στην εθνική και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Στάθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με το γεγονός ότι δεν αγωνίζονται πολλοί Έλληνες παίκτες στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, λέγοντας: «Δεν παίζουν στις ομάδες πολλά ελληνόπουλα. Μας πιάνει μια ξενομανία, υπάρχουν ξένοι παίκτες αμφιβόλου αξίας. Υπάρχουν έλληνες παίκτες με προοπτική και πρέπει να προσεχτούν!».

Ακούστε εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ