Γιάννης Μπέζος: Παράδειγμα προς μίμηση ο Αντώνης

Γιάννης Μπέζος: Παράδειγμα προς μίμηση ο Αντώνης

Το εγκώμιο του Αντώνη Νικοπολίδη έπλεξε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μπέζος. Πριν από μερικούς μήνες, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ, στην παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου τερματοφύλακα και νυν προπονητή του Ολυμπιακού με τίτλο “Ο αγώνας της ζωής μου”.

Όσον αφορά στη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μπέζος επεσήμανε:

«Θα κάνω μία εκτίμηση για την πορεία του Αντώνη, παρά μία ευχή. Λόγω της προσωπικής σχέσης που έχω μαζί του, αλλά και από όσα παρακολουθώ στον χώρο του αθλητισμού. Ο Νικοπολίδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και θα έλεγα ότι η πιάτσα σήμερα -και δεν αναφέρομαι μόνο στην αθλητική πιάτσα- έχει ανάγκη από ανθρώπους σοβαρούς. Που να κάνουν λιγότερες δηλώσεις και να δείχνουν μεγαλύτερη σοβαρότητα. Ο Αντώνης ήταν ένας μεγάλος αθλητής, έχει μία σοβαρή και ισχυρή δημόσια εικόνα.

Για αυτό τον λόγο πιστεύω πως θα έχει καλό μέλλον στον Ολυμπιακό, αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, καθώς χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ο Αντώνης”.

 

Πηγή: sportdog.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ