Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ειρωνικά tweets από την Εθνική Νιγηρίας για τους Antetokounbros

Με σκοπό να πικάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του, η Ομοσπονδία μπάσκετ της Νιγηρίας προχώρησε σε… απρεπείς αναρτήσεις.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών προετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το τουρνουά «Ακρόπολις» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του να στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια της «γαλανόλευκης».

Μέχρι να ολοκληρωθεί η Media Day της Εθνικής, που έλαβε χώρα το Σάββατο (06/08) στο ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό. Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστάρισμα του «Greek Freak», ο οποίος έβαλε μια φωτογραφία με τα αδέρφια του που βρίσκονται όλοι μαζί στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, γράφοντας «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Νιγηρίας, θέλοντας να… πουλήσει φθηνό χιούμορ προσπάθησε να πικάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του στο νέο ξεκίνημα ενόψει του Eurobasket 2022.

Οι άνθρωποι της Εθνικής Νιγηρίας φαίνεται πως πειράχτηκαν με την κίνηση αυτή και θέλησαν να «πειράξουν» τον περσινό πρωταθλητή και MVP του NBA αρχικά με ένα meme με έναν πιτσιρικά με απογοητευμένη έκφραση προσώπου.

Βλέποντας ωστόσο πως δεν υπήρχε αντίδραση από τον «Greak Freak», πήρε την απόφαση να το… γυρίσει στην ειρωνεία και να ανεβάσει στα social media στιγμιότυπα από τον αγώνα Νιγηρίας – Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2012 στο Καράκας και σχόλιο: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας δεν έμειναν εκεί και χτύπησαν ξανά με μια νέα ανάρτηση όπου καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποστηρίξει την Εθνική Νιγηρίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έπονται. «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ