Γιάννης Αναστασίου σε Real fm 97,8: «Πιστεύω στα πλει οφ να δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια!»

«Πιστεύω να δούμε καλύτερο θέαμα με πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου για την έναρξη των πλει οφ της Σούπερ Λιγκ. 

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μίλησε στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή RealSports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός με την διαφορά που έχει στην βαθμολογία, δεν κινδυνεύει για τον τίτλο.

«Είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι στα πλει οφ, απ΄αυτό της κανονικής διάρκειας» τόνισε για το Αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συμπληρώνοντας ότι: «Ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο είναι ανταγωνιστικός και πολύ πιεστικός. Η ΑΕΚ πάει στο παιχνίδι πιο διαβασμένη».

Για τα πλει άουτ που συμμετέχει η ομάδα του (είναι στην 9η θέση με 32 βαθμούς) και αρχίζουν το επόμενο Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε: «στόχος μας να βάζουμε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει πλέον ταυτότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ, που αρχίζουν την Κυριακή 13 Μαρτίου: Ολυμπιακός-Άρης (19.00-live μετάδοση από τον Realfm), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19.30-liveμετάδοση από τον Realfm) και ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21.30).

Ακούστε εδώ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ