Γιάννης Αϊβάζης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Θέμα γοήτρου η νίκη της Ελλάδας επί της Γαλλίας»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τα προκριματικά του Euro 2024 και την OPAP Arena

Η Εθνική Ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 την Τρίτη στην OPAP Arena με τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναλύει το μεγάλο ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία και τονίζει ότι η Εθνική Ομάδα χρειάζεται τη νίκη για το γόητρο, αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία της εν όψει των play off του Nations League όπου και θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024.

Ο Γιάννης Αϊβάζης απαντάει στα διλήμματα της Λίλας Κουντουργιώτη και αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για την ομάδα του την ΑΕΚ, τον πρώην παίκτη που δεν θα ήθελε να ξαναδεί στα μάτια του και το πώς ένοιωσε μόλις μπήκε για πρώτη φορά στην OPAP Arena.

Τέλος, σχολιάζει τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024, Δανία-Σλοβενία (21:45), Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία (21:45) και Πολωνία-Τσεχία (21:45) που διεξάγονται την Παρασκευή, καθώς και τις αναμετρήσεις του Σαββάτου, Λετονία-Κροατία (19:00) και Ολλανδία-Ιρλανδία (21:45).

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ