Για την μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟ

Τη μεγάλη προσπάθεια για την υπέρβαση και την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League θα κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός.Οι «πράσινοι» υποδέχονται στις 21:45 (Novasports2) την Μάλαγα, κυνηγώντας την ανατροπή της ήττας του με 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα στο «Λα Ροσαλέδα» και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα έχει στο πλευρό του περίπου 40.000 οπαδούς του.

Μία απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα εκκρεμεί για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βελάσκες με έναν εκ των Βύντρα, Πίντο δίπλα του. Εάν επιλεγεί ο πρώτος, τότε δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης, ενώ εάν προτιμηθεί ο Πορτογάλος, τότε ο Βύντρα θα παραμείνει δεξιά. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Σπυρόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή, Κατσουράνης και Βιτόλο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Χριστοδουλόπουλος θα έχει επιτελικό ρόλο, ο Ζέκα θα είναι το δεξί εξτρέμ, ο Σισοκό το αριστερό και ο Φορναρόλι θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. ΠΗΓΗ: in.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ