«Για πάντα στην καρδιά μου η Παρί»

«Για πάντα στην καρδιά μου η Παρί»

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πρώτη ομάδα στην οποία έπαιξε ο Ροναλντίνιο μπάλα στην Ευρώπη και ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται να μην έχει ξεχάσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο «Ρόνι» δεν έκρυψε πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Παριζιάνους. Αν και απέφυγε να μιλήσει ειδικότερα για το μέλλον του, «Η Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει πάντα στην καρδιά μου. Ήταν η πρώτη ομάδα μου στην Ευρώπη. Οι οπαδοί πάντα μου συμπεριφέρονταν με υπερβολική ευγένεια. Ακόμη μάλιστα μου στέλνουν γράμματα. Στην παρούσα φάση πρόκειται για μία πολύ ισχυρή ομάδα», υπογράμμισε ο Ροναλντίνιο στο «Canal+» και συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα ήταν χαρούμενος εάν ολοκλήρωνε την καριέρα του σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν».

Να θυμίσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη το 2001, όταν ο γαλλικός σύλλογος τον απέκτησε από την Γκρέμιο. Στην Παρί έμεινε για δύο σεζόν, και όπως ο ίδιος είπε, οι οπαδοί του γαλλικού συλλόγου δεν τον έχουν ξεχάσει.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ