Για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Συνεχίζονται απόψε οι αγώνες για το πρώτο μέρος των play off του Champions League που οδηγούν στους πολυπόθητους ομίλους της διοργάνωσης.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόβφεν. Οι Πορτογάλοι θα υποδεχτούν στο Ντα Λουζ τους Ολλανδούς στις 22:00. Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Μπενφίκα-Αϊντχόφεν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Μετά τη σχετικά άνετη πρόκριση επί της Σπαρτάκ στον 3ο γύρο, η ομάδα της Λισαβόνας θέλει να βάλει τις βάσεις για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους τους ομίλους. Η Αϊντχόφεν προέρχεται από ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό 3-0 μέσα στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ για το Σούπερ Καπ.

Η προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 5 φορές σε επίσημες διοργανώσεις, με την Μπενφίκα να μετρά 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και την Αϊντχόφεν μία επιτυχία. Η Μπενφίκα έχει κερδίσει και τα 2 εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Οι δύο άλλες αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το αποψινό πρόγραμμα είναι: Μάλμε – Λουντογκόρετς (22:00), Γιουνγκ Μπόις – Φερεντσβάρος (22:00)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ