Γι’ αυτό είναι Νο1

Γι’ αυτό είναι Νο1

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ και τις δύο το ανέτρεψε! Ο  Τζόκοβιτς κατέκτησε και το Λονδίνο και με 2-0 επί του Φέντερερ σε έναν σπουδαίο τελικό πήρε το τρόπαιο στo τουρνουά της ΑΤP. Πραγματικά εκπληκτική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο καλύτερους τενίστες του κόσμου και τον Νόλε να επιβεβαιώνει γιατί είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η λεπτομέρεια ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά και ο 25χρονος Σέρβος εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τα λάθη του «βασιλιά» ο οποίος αν και προηγήθηκε ΚΑΙ στα δύο σετ (3-0 στο πρώτο και 5-3 στο δεύτερο), είδε τον Τζόκοβιτς να κάνει την ανατροπή και να φτάνει δικαίως στην επικράτηση με 7-6, 7-5.

Φοβερά rally από τους δύο φιναλίστ, συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση και άγχος που βγήκε κυρίως στον Νόλε (χτύπησε τη ρακέτα του στον πάγκο), αλλά εν τέλει αυτός που το πλήρωσε ήταν ο Ελβετός, ο οποίος προδόθηκε για μια ακόμη φορά από τα λάθη του στους κρίσιμους πόντους. Το δυναμικό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια για τον Ρότζερ ο οποίος είδε το ίδιο έργο να παίζεται δύο φορές.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ