Φταίει ο… παλιοχαρακτήρας του

 

 Φταίει ο… παλιοχαρακτήρας του 

 

Για αρκετούς το ξέσπασμα του Τζόι Ντόρσεϊ μετά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας δεν ήταν έκπληξη, αλλά κάτι αναμενόμενο. Και αυτό γιατί ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού είχε δείξει και την περασμένη σεζόν ότι είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας.

Ο Ντόρσεϊ εξερράγη για πρώτη φορά μετά τον τελικό του κυπέλλου, όταν είχε κατηγορήσει για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και τους διαιτητές του αγώνα.  Στην συνέχεια κατά τη διάρκεια των προημιτελικών της ευρωλίγκας είχε φραστικό επεισόδιο με τους οπαδούς της Σιένα, οι οποίοι τον προκάλεσαν, τον έφτυσαν και του πέταξαν κέρματα.

Στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος ο Αμερικανός σέντερ ήρθε σε ρήξη με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Μετά από ένα κάρφωμά του έκανε μια άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς του Πανιωνίου, με συνέπεια ο προπονητής του να τον αποσύρει στον πάγκο. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ντόρσεϊ, ο οποίος  αγνοούσε επιδεικτικά τον Ιβκοβιτς στις οδηγίες που έδινε.

 Στις 30 Σεπτεμβρίου ήρθε το πρώτο του ξέσπασμα μέσω του Facebook, όπου είχε γράψει μεταξύ άλλων ότι θα άφηνε την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για να είναι πάλι με την οικογένειά του. Το κύκνειο άσμα του αποτέλεσε τα όσα έγιναν μετά το ματς με την Ζαλγκίρις, όπου μεταξύ άλλων έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους συμπαίκτες του ότι είναι εγωιστές.

Έτσι έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ