Φουστέρ: Δεν είμαστε το φαβορί

Φουστέρ: Δεν είμαστε το φαβορί

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που λόγω τραυματισμού δεν είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε, τονίζει ότι ο Ολυμπιακός, δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Ο άσος του Ολυμπιακού είναι γεννημένος στην Ολίβα, μια πόλη που απέχει 65 χιλιόμετρα από την Βαλένθια και, όπως δήλωσε σε ισπανικό ραδιόφωνο, η αδυναμία συμμετοχής του τον έχει ενοχλήσει.

«Είναι ατυχία που το ματς γίνεται στα μέρη μου και εγώ δεν μπορώ να αγωνιστώ. Έχω τραυματιστεί εδώ και δύο μήνες. Ήθελα πολύ να έρθω να δω φίλους και γνωστούς, αλλά δεν μπορώ».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Europa League: «Όχι, δεν είναι ο Ολυμπιακός φαβορί για την πρόκριση. Αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα και προέρχεται από το champions league, τότε είναι φαβορί. Ωστόσο, εγώ επειδή ξέρω τη Λεβάντε, δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει φαβορί στους αγώνες με τη Λεβάντε».

Για το τι περιμένει στο αποψινό ματς: «Εμείς ερχόμαστε για τη νίκη, αφού παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λεβάντε έχει τον Μάρτινς που είναι ένας γρήγορος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου που είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η πρόκριση δεν θα κριθεί απόψε, αλλά στη ρεβάνς στο “Καραίσκάκη”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ