Φουστέρ: Αν νικούσαμε, δεν θα φεύγαμε ζωντανοί

Φουστέρ: Αν νικούσαμε, δεν θα φεύγαμε ζωντανοί

Μεγάλη συνέντευξη στην Ισπανία έδωσε ο Νταβίδ Φουστέρ και αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα της ερυθρόλευκης σεζόν.

Ο Φουστέρ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ισπανίας και μίλησε για το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του, τα επεισόδια στην Τούμπα, τη συγκίνηση που ένιωσε στη φιέστα, το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μίτσελ.

«Ήταν άλλη μια χρονιά που πήγε καλά. Κι αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο, αλλά και όλους στον Ολυμπιακό. Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και για εμένα ήταν ένας ακόμα τίτλος για την καριέρα μου. Πήραμε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Και είμαι πολύ περήφανος για ό,τι πετύχαμε μαζί με τους συμπαίκτες μου. Τέσσερις σεζόν στην ομάδα, ισάριθμοι τίτλοι. Ίσως κάποιος να νομίζει ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι!  Δουλεύεις πάντα σκληρά και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να πετύχεις το στόχο, αλλά και για να συνεχίσεις να κατακτάς τίτλους. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο».

«Φτάσαμε κοντά στον τελικό του Κυπέλλου, θέλαμε να κατακτήσουμε και αυτό το τρόπαιο, αλλά στο δεύτερο ημιτελικό δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν πήραμε το εισιτήριο για τον τελικό. Αλλά με όσα έγιναν από την πλευρά των αντιπάλων μας, θα μπορούσα να πω ότι εάν είχαμε καταφέρει να πάρουμε την πρόκριση, δεν ξέρω εάν θα είχαμε φύγει ζωντανοί από το γήπεδο!».

«Είχαμε σημαντική διαφορά στη βαθμολογία από τις άλλες ομάδες και ήμασταν στην πρώτη θέση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Υπήρχε αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ, τη δεύτερη πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα, από την αφετηρία της περιόδου, αλλά εμείς συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτή τη μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους και όταν τους αντιμετωπίσαμε, στον α’ γύρο, τους νικήσαμε 4-0 στο γήπεδό μας. Ήταν πολύ σημαντικός ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, η ομάδα παρέμεινε αήττητη. Κι αυτό μας βοήθησε πολύ για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, αλλά κυρίως να έχουμε ηρεμία στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήταν μια χρονιά αν μη τι άλλο εξαιρετική. Η ομάδα έχει δουλέψει φανταστικά, σε όλα τα επίπεδα, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη σεζόν και στο τέλος ήρθε η επιβράβευση».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ