Φουντώνουν οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή του Λιούις Χάμιλτον

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Λιούις Χάμιλτον να έχει έρθει… πολύ κοντά με το μοντέλο Καμίλα Κέντρα. Οι φήμες μάλιστα έγιναν “φωτιά” όταν η 27χρονη φωτογραφήθηκε φορώντας το πουκάμισό του στο σπίτι του στο Κολοράντο. Σίγουρα το μοντέλο κατάφερε να ανάψει τα αίματα των θαυμαστών του 36χρονου επτάκις πρωταθλητή της F1 καθώς αναρτά στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του, ενώ σε μία από αυτές, πίσω της φαίνεται ένα από τα τρόπαια του Λιούις. Εκείνος κάνει like σε καυτές πόζες της με μπικίνι και πλέον τα σενάρια, που θέλουν τον αστέρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ερωτευμένο ξανά, οργιάζουν.

Η γεννημένη στη Δομινικανή Δημοκρατία καλλονή πρόσφατα έβαλε τέλος στην 8 μηνών σχέση της με τον The Bachelor Τάιλερ Κάμερον και οι θαυμαστές του Λιούις σχολίασαν πως πρόκειται για αναβάθμιση. Πηγή, ωστόσο, είπε στη βρετανική Sun ότι ο Λιούις και η Καμίλα είναι απλώς φίλοι. “Είναι φίλοι εδώ και κάποια χρόνια γι’ αυτό μένει σπίτι του και φορά το πουκάμισό του”

Η πιο διάσημη πρώην σύντροφος του Λιούις ήταν η Νικόλ Σέρτζινγκερ, η frontwoman των Pussycat Dolls, με την οποία ήταν σε σχέση για οκτώ χρόνια, έως το 2015. Από τότε το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορα ηχηρά ονόματα του μόντελινγκ αλλά και της μουσικής όπως η Μπάρμπαρα Πάλβιν, η Γουίνι Χάρλοου, η Κένταλ Τζένερ, η Ριάνα, η Νίκι Μινάζ, η Ρίτα Όρα αλλά και η Σοφία Ρίτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ