Φουλ για Μήτρογλου η Ίντερ

Φουλ για Μήτρογλου η Ίντερ

Η μεταγραφική σύσκεψη της Ίντερ ολοκληρώθηκε και ο Μήτρογλου ήταν στο επίκεντρο. Ο διεθνής φορ και ο Ροντόν είναι σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport τα δυο ονόματα, που παίζουν για Γενάρη. Τι λένε οι Γερμανοί για Ντόρτμουντ.

Η Ίντερ είναι ζεστή για Μήτρογλου και αυτό το αποκαλύπτει η έγκυρη σε θέματα για τους «νερατζούρι» Gazzetta dello Sport. Μάλιστα, σε συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ερικ Τοχίρ με τους υπεύθυνους για τα μεταγραφικά, Πιέρο Αουζίλιο και Μάρκο Μπράνκα έπεσε δυνατά το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, με τα σχόλια να είναι θετικά.

«Είναι ένας πολύ ελπιδοφόρος και ενδιαφέρον παίκτης», ήταν η ατάκα από το νέο αφεντικό της ομάδας για τον Μήτρογλου, ενώ στην λίστα υπάρχει και ο Ροντόν της Ρούμπιν Καζάν. Ο Μπράνκα στις δηλώσεις του δεν στάθηκε σε ονόματα, αλλά στο ότι η Ίντερ ψάχνει διαρκώς ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

 

«Δίνει η Ντόρτμουντ 8 εκατομμύρια»

H Ευρώπη στα πόδια του Μήτρογλου και ο διεθνής φορ είναι και στα πρώτα θέματα των γερμανικών ΜΜΕ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της Αρσεναλ και της Ντόρτμουντ με τους Γερμανούς να τονίζουν πως είναι ψηλά στη λίστα των φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λεβαντόφσκι φεύγει από την ομάδα με προορισμό πιθανότατα το Μόναχο και η Ντόρτμουντ θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του. Η εφημερίδα «RP» φιλοξενεί αφιέρωμα στον διεθνή επιθετικό με τίτλο «Ο Μήτρογλου πάει την Ελλάδα στο Μουντιάλ» και εκεί τονίζεται η εξαιρετική του παρουσία με Ολυμπιακό και Ελλάδα, ενώ τονίζεται πως η Ντόρτμουντ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να δαπανήσει 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Παράλληλα, το «Κicker» φιλοξενεί δηλώσεις του Μήτρογλου για την προοπτική να παίξει στην Bundesliga: «Από το 2007 που ήμουν στις μικρές ομάδες της Γκλάντμπαχ προσπαθούσα να βελτιωθώ και να καταφέρω να γίνω όσο καλύτερος παίκτης μπορούσα. Χρειάζεται θάρρος και τύχη για να τα καταφέρεις. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στην Bundesliga. Είναι μια πρόκληση για κάθε επαγγελματία».

Μάλιστα, το έγκυρο γερμανικό περιοδικό τονίζει πως η Ντόρτμουντ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μήτρογλου το καλοκαίρι.

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ