Formula1: Σοκ και δέος – Υπό εξέταση ο Κρίστιαν Χόρνερ, ύστερα από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

Δεν προλαβαίνουμε τα νέα, που προέρχονται από τον κόσμο της Formula 1. Αυτή τη φορά, η είδηση αφορά στο στρατόπεδο της Redbull και δεν είναι διόλου ευχάριστη. Ο Κρίστιαν Χόρνερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η Redbull ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για το όλο θέμα.

Έγινε καταγγελία

Η ιστορία προέκυψε, όταν εργαζόμενοι στην ομάδα της Redbull κατήγγειλαν τον επικεφαλής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενους.

Η ομάδα ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για τη σοβαρή καταγγελία και μάλιστα το γεγονός επιβεβαίωσαν στην ολλανδική De Telegraaf! Σύμφωνα με άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας, ο Χόρνερ κατηγορείται για απαράδεκτη συμπεριφορά προς ένα από τα μέλη της ομάδας. Μάλιστα το αφεντικό της εταιρείας ο Όλιβερ Μίζλαφ έχει ενημερωθεί για τις καταγγελίες εναντίον του Χόρνερ. Για αυτό άλλωστε έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα στις τάξεις της ομάδας για να διαπιστωθεί η αλήθεια. Η υπόθεση φαίνεται να είναι σοβαρή και ο Βρετανός έχει έρθει σε δύσκολη θέση.

Ανεξάρτητη έρευνα!

Μάλιστα εκπρόσωπος της Redbull δήλωσε στην ολλανδική De Telegraaf τα εξής: “Μόλις έλαβε γνώση από τα πρόσφατα γεγονότα η εταιρία ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η έρευνα διεξάγεται από εξειδικευμένο ανεξάρτητο δικηγόρο. Η εταιρία αντιμετωπίζει εξαιρετικά σοβαρά, τέτοιου είδους θέματα και η έρευνα θα ολοκληρωθεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσουμε κι άλλο την υπόθεση αυτή τη στιγμή”.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις!

Σε περίπτωση, που αποδειχθεί η απρεπής συμπεριφορά του Κρίστιαν Χόρνερ οι αντιδράσεις προβλέπονται να είναι αλυσιδωτές και θα έχουν αντίκτυπο σε όλη την ομάδα και την αρμονική λειτουργία της.

Πηγή: thecars.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ