Formula 1:Δεν αλλάζουν τα Pirelli

Formula 1:Δεν αλλάζουν τα Pirelli

Η Pirelli είχε την Τρίτη συνάντηση με τις ομάδες για να μιλήσουν για τα ελαστικά του πρωταθλήματος. Μετά τους πρώτους αγώνες της χρονιάς υπήρξαν παράπονα για τα P Zero και η Pirelli είχε δηλώσει ότι θα σκεφτεί πιθανή αλλαγή μετά το Μπαχρέιν.

Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τελικά καθώς, όπως δηλώνει ο αγωνιστικός διευθυντής της ιταλικής φίρμας Paul Hembery, η πλειονότητα των ομάδων δεν επιθυμεί να γίνει καμία αλλαγή στις γόμες των ελαστικών.

«Δεν διαφέρει κάτι φέτος σε σχέση με κάποια άλλη χρονιά. Τους δώσαμε την πρόκληση και σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι. Όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν την ίδια πρόκληση. Στην τελική η πλειοψηφία των ομάδων μας είπαν να μην αλλάξουμε τίποτα. Έχουμε σκοπό, διότι πρέπει αλλά και γιατί βλέπουμε ότι χρειάζεται, να αλλάξουμε μερικά πράγματα. Όμως η πλειοψηφία μας είπε να μην αλλάξουμε τίποτα ακόμα αν έχουμε αρνητική αντίδραση από τα ΜΜΕ. Είναι λίγο περίεργη κατάσταση», δήλωσε ο Hembery στο Reuters.

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας πως η Red Bull Racing ήταν εκείνη που κίνησε τα νήματα και διαμαρτυρήθηκε περισσότερο απ’ όλες για τα ελαστικά. Αυτό έβαλε σε σκέψεις τους υπόλοιπους, μήπως οι πρωταθλητές βγουν κερδισμένοι από μια πιθανή αλλαγή και κινήθηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ