Φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα

Φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα

 

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει απόψε την κατάκτηση του τίτλου και μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει η απονομή της κούπας στους ερυθρόλευκους που συμπληρώνουν 40 τίτλους πρωταθλητή στην 88χρονη ιστορία τους.

Αυτές οι 40 κούπες θα είναι παραταγμένες απόψε για πρώτη φορά στο γήπεδο, ενώ θα γίνουν εκδηλώσεις τιμής στην ιστορία της ομάδας με την παρουσία πολλών άσων του παρελθόντος και θα επιχειρηθεί να τονιστεί ότι παρά την εναλλαγή στις εποχές, η δύναμη του Ολυμπιακού παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Η φιέστα θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία του συλλόγου, στον φετινό τίτλο και στο μελλοντικό στόχο να παραμείνει πανίσχυρος και πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Στο γήπεδο θα είναι παλιοί παίκτες, οι παίκτες της τωρινής ομάδας και οι Νέοι του Ολυμπιακού που πήραν και αυτοί χτες το πρωτάθλημα.

Για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Μίτσελ πήρε 21 παίκτες (μόνο Πάντελιτς, Πίνο και ο τραυματίας Αμπντούν είναι έξω), ενώ θα προφυλαχτούν Φουστέρ και Τζεμπούρ. Προπονητής και παίκτες θέλουν να έχει συνέχεια η απόδοση εναντίον του Πανθρακικού και να ικανοποιηθεί ο κόσμος σ’ αυτό το τελευταίο ματς της σεζόν στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτική παράδοση με τον Πανιώνιο τον οποίο κερδίζει εντός έδρας στα τελευταία 17 ματς. Η τελευταία ισοπαλία ήταν πριν από 20 χρόνια με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Συνολικά οι ερυθρόλευκοι έχουν στην έδρα τους με τον Πανιώνιο 44 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ