Φέργκιουσον: Εγώ κι ο Μπέκαμ

Φέργκιουσον: Εγώ κι ο Μπέκαμ

Στη σχέση του με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και στο περίφημο επεισόδιο με το ιπτάμενο παπούτσι αναφέρθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο περιθώριο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γιουνάιτεντ, ο οποίος αποχώρησε από τους πάγκους, παρουσίασε σήμερα την αυτοβιογραφία του και μίλησε για μια σειρά από περιστατικά που στιγμάτισαν την καριέρα του. Ευχάριστα και μη. Αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια για τον Μπέκαμ τον οποίο ουσιαστικά ο ίδιος ανέδειξε.

«Ο Ντέιβιντ πίστεψε κάποια στιγμή ότι είναι μεγαλύτερος από τον προπονητή. Εκείνη την ημέρα (σ.σ. αναφερόμενος στο περιστατικό με το παπούτσι) βρισκόμασταν στα αποδυτήρια σε κοντινή απόσταση και άρχισε να βρίζει. Κινήθηκα προς το μέρος του κλωτσώντας ένα παπούτσι που βρισκόταν στο πάτωμα. Τον χτύπησα στο μάτι και αμέσως όρμηξε κατά πάνω μου, ωστόσο τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του. ‘Κάθισε κάτω. Απογοητεύεις την ομάδα’ του είπα», ανέφερε αρχικά ο Σκωτσέζος και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Βικτόρια. Έφυγε από τη Ρεάλ για να πάει στους Γκάλαξι. Δεν κρύφτηκα και του είπα τι πίστευα. Ουσιαστικά αποχωρούσε από το ποδόσφαιρο πρώτης γραμμής. Θέλω πάντως να πω ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Είναι εξαιρετικό παιδί. Δούλεψε πολύ για να τα καταφέρει».

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ