“Φαβορί ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ”

Καθοριστικός ήταν και πάλι ο Γιώργος Πρίντεζης συμβάλλοντας με σημαντικούς πόντους και καλή άμυνα στην νίκη του Ολυμπιακού. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των Πειραιωτών δηλώνει ότι “Παναθηναϊκός παραμένει φαβορί για το επόμενο ματς” κρούοντας το καμπανάκι της αυτοσυγκέντρωσης στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

«Δεν ήταν εύκολο, εμείς το κάναμε να δείχνει έτσι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι κι όλοι έκαναν το κάτι παραπάνω για να έρθει η νίκη. Τώρα θέλουμε άλλη μία σε δύο ματς, αλλά θέλει προσοχή γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Στο ΟΑΚΑ αυτός είναι φαβορί για το 2-2, αλλά εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε».

«Δεν είναι μόνο η ενέργεια, γιατί όση και να έχεις αν δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και ευστοχία δεν γίνεται τίποτα. Στο ΟΑΚΑ παίξαμε 25 λεπτά πολύ καλά, αλλά αυτό δεν έφτασε οπότε για την Τετάρτη (30/05) θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη για να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο».

“Δεν υπάρχει πολυτέλεια για διακρίσεις σχετικά με το που θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε δυνατά. Είναι ένα πολυ δύκσολο γήπεδο για να κάνουμε διπλό. Παραμένει πολύ μεγάλο φαβορί ο Παναθηναϊκός γι αυτό το ματς. Τα κενά διαστήματα στην έδρα του αντιπάλου μας δεν συγχωρούνται. Κοιτώντας τα τρία παιχνίδια παίζουμε στα περισσότερα λεπτά καλύτερο μπάσκετ. Κοιτάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε αν θα το πάρουμε στο ΟΑΚΑ ή στο ΣΕΦ”.

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πολλά παιχνίδια που κάναμε άσχημα διαστήματα. Σε μερικά ματς παίζαμε 10 λεπτά καλού μπασκετ και τα υπόλοιπα 30 ήμασταν παιδική χαρά. ¨οσο περνούσε ο καιρός το βελτιώναμε πολύ και τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που τα περισσότερο διάστημα είμαστε καλοί και μόνο 5 λεπτά να μας φεύγει η συγκέντρωση. Πρέπει να το ελέγξουμε ξανά για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη στο ΟΑΚΑ”. Πηγή: pamesports.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ