F1:Έκανε το πρώτο βήμα ο Έλληνας

F1:Έκανε το πρώτο βήμα ο Έλληνας

Ο Ευτύχιος Έλληνας ολοκλήρωσε την Τρίτη δοκιμές σε ευθεία για τη Marussia στο αεροδρόμιο Kemble. Ο νεαρός Tio περιέγραψε την πρώτη του επαφή με μονοθέσιο F1 ως μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του.

Ο νεαρός Κύπριος αγωνίζεται με την ομάδα της Marussia στο πρωτάθλημα GP3 κρατώντας τα ηνία του πρωταθλήματος μετά τους δύο πρώτους αγώνες. Ο Έλληνας τώρα θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για το επόμενο μεγάλο γεγονός της καριέρας του το οποίο είναι το τεστ νέων οδηγών στο Silverstone που θα γίνει στις 17-19 Ιουλίου.

«Ήταν τόσο συναρπαστική εμπειρία όσο ακριβώς την περίμενα, επίσης ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα μου. Πάντα θα θυμάμαι αυτή την ημέρα. Συνήθισα το μονοθέσιο αλλά και τα συστήματα λειτουργίας του αρκετά γρήγορα. Επίσης ένοιωσα άνετα μέσα σε αυτό από πολύ νωρίς. Ήταν πολύ ενδιαφέρον που ολοκλήρωσα αυτές τις δοκιμές, από τις οποίες η ομάδα θα προσπαθήσει να επωφεληθεί. Τώρα ανυπομονώ για την επόμενη ευκαιρία, το τεστ νέων οδηγών τον επόμενο μήνα. Νοιώθω ότι η δουλειά που έκανα σε αυτό το τεστ θα με βοηθήσει στο επόμενο», δήλωσε ο Έλληνας.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ