F1: Το εκπληκτικό σώσιμο του Σαρλ Λεκλέρκ με ανάποδο τιμόνι – Στις μπαριέρες ο Κάρλος Σάινθ

Ένα εκπληκτικό σώσιμο έκανε ο Σαρλ Λεκλέρκ, με ανάποδο τιμόνι στη βροχερή πίστα της Ίμολα, όπου διεξάγεται το Γκραν Πρι της F1.
Με ένα εκτός λογικής ανάποδο τιμόνι ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρκ “έσωσε” τη Ferrari του, η οποία φαινόταν πως θα βγει με αρκετά χιλιόμετρα εκτός, στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Από την πλευρά του, ο ομόσταυλός του της Ferrari, Kάρλος Σάινθ έκανε λάθος στη διάρκεια του Q2 των κατατακτηρίων δοκιμών στο GP της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητό του να πέσει στις μπαριέρες.

Στο μεταξύ, χθες, 21 Απριλίου, ανακοινώθηκε πως ο Κάρλος Σάινθ θα τρέχει με τη Ferrari στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν του 2024. Ο 27χρονος Ισπανός πιλότος, την περσινή σεζόν, την πρώτη του στην ιταλική ομάδα, τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών, ενώ τη φετινή σεζόν ήταν στο πόντιουμ των νικητών στα δύο πρώτα γκραν πρι, στο Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία.

«Πάντα έλεγα πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ferrari για να τρέχεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά από ένα χρόνο εδώ το επιβεβαίωσα. Είμαι λοιπόν ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της φανταστικής ομάδας», τόνισε σχετικά ο Σάινθ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ