F1: Πανευτυχής ο Έλληνας στις δοκιμές

F1: Πανευτυχής ο Έλληνας στις δοκιμές

Ο Κύπριος οδηγός οδήγησε το μονοθέσιο της Marussia το πρωί της πρώτης ημέρας, προτού παραδώσει την MR02 στον Max Chilton.

Ο καλύτερος χρόνος του «Tio» τον έφερε στην 11η θέση, ενώ ο Chilton αντιμετώπισε πρόβλημα με την ECU και κατάφερε να βγει στην πίστα μόνο την τελευταία ώρα των δοκιμών.

«Χωρίς καμία αμφιβολία αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Ήταν μια φανταστική εμπειρία την οποία θα την θυμάμαι για πάντα. Είμαι υπερήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τόσο μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο στην Κύπρο. Είχα οδηγήσει ξανά το μονοθέσιο στις δοκιμές ευθείες στο Kemble, αλλά αυτή τη φορά ήταν η πρώτη βόλτα σε κανονική πίστα οπότε ένιωσα ξανά σαν να ήταν η πρώτη φορά. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το KERS και το DRS και υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείς κατά τη διάρκεια ενός γύρου. Σχετικά γρήγορα απέκτησα αυτοπεποίθηση και στα μεγάλα stint κατάφερα να πιέσω. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου σήμερα και η ομάδα φάνηκε να είναι ευχαριστημένη μαζί μου. Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και πραγματικά δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα αυτήν τη στιγμή. Τώρα θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ και πάλι στο πρωτάθλημα του GP3», δήλωσε ο Έλληνας.

ΠΗΓΗ:msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ