«Έχω μάθει να είμαι νικητής»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς απασχολεί ακόμη τα ΜΜΕ της Σερβίας. Με μια λακωνική του δήλωση στην εφημερίδα Sport, ο επιθετικός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την άτυχη στιγμή.  «Είμαι νικητής και βγω και πάλι νικητής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάντελιτς.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Λιούμπομιρ Φέισα. «Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των πρωταθλητών και πρόσθεσε: «Μια μεγάλη ατυχία για τον Μάρκο».

Ο Σέρβος μέσος υπογράμμισε με την σειρά του: «Ήμασταν στην προπόνηση, χτύπησε περίπου στα μέσα και αποχώρησε. Μετά ρώτησα τον Μάρκο τι συνέβη και μου είπε: «Δεν ξέρω». Έφυγε για το νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, του έστειλα μήνυμα και δεν πήρα απάντηση. Πολλοί έψαχναν να μάθουν τι συνέβη και όχι μόνο από την Ελλάδα και τη Σερβία, αλλά από πολλές χώρες του εξωτερικού. Υπήρχε μεγάλη αγωνία για τον τραυματισμό του. Στον δρόμο και καθώς πήγαινα στο σπίτι με το αυτοκίνητο πήρα κι εγώ τον Κοβάσεβιτς για να δω τι γίνεται, αλλά ούτε αυτός γνώριζε».  

Exit mobile version