Έξω η Σπόρτινγκ από το Κύπελλο

Έξω η Σπόρτινγκ από το Κύπελλο 

Σοκ για τη Σπόρτιγνκ.Τα «λιοντάρια» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου, καθώς στον τρίτο γύρο αποκλείστηκαν από τη Μορεϊρένσε και έτσι συνεχίζεται η αρνητική πορεία που έχουν μέχρι στιγμής την τρέχουσα σεζόν.

Την Κυριακή το βράδυ η Σπόρτινγκ, η οποία ψάχνει και για προπονητή (αγωνίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό) έχασε στην παράταση με 2-3. Τα «λιοντάρια» στο πρώτο μέρος είχαν καλή εικόνα και προηγήθηκαν με τον Φίτο Ρινάουντο στο 7’. Η γηπεδούχος όσο περνούσε η ώρα έδειχνε τις απειλητικές διαθέσεις της. Για τη Σπόρτινγκ έχασε πάντως μεγάλη ευκαιρία ο Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ, αλλά λίγο αργότερα ο Ναμπίλ Γκιλάς είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Λόγο μετά την έναρξη του 2ου μέρους, ο Πάμπλο Ολιβέρα ισοφάρισε για τη Μορεϊρένσε. Στη συνέχεια δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Χέφρεν, αλλά ο Πατρίσιο έσωσε τα «λιοντάρια» στην εκτέλεση του Ρικάρντο Πεσόα. Τελικά το 2-1 για την γηπεδούχο ήρθε στο 62’ πάλι από τον Ολιβέρα. Ο Φαν Βόλφσβινκελ ισοφάρισε πάντως στο 80’ και το ματς πήγε στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο η Μορεϊρένσε σκόραρε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Βάγκνερ στο 97’!

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ