Έχασε ευκαιρίες και νίκη ο Αστέρας

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Αν και το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Αστέρα με τον Μάσα να ανοίγει το σκορ στο 2′, η Σπάρτα κατάφερε να ισοφαρίσει με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αστέρας ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στο ματς και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό με τον Μάσα να βγαίνει μόνος απέναντι στον Μπίτσικ και με πλασέ να πετυχαίνει το 1-0.

Μετά το αρχικό σοκ η Σπάρτα άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, όμως ο Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε ξανά στο 13′ με τον Γιάννου να μην καταφέρνει να νικήσει μέσα από την τον Μπίτσικ για το 2-0.

Ακολούθησαν ένα λεπτό αργότερα δύο καλές ευκαιρίες σε ένα λεπτό για τη Σπάρτα Πράγας, αρχικά με τον Ντότσκαλ και εν συνεχεία με τον Χουσμπάουερ να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Κοζίτσκι.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK