Έξαλλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ με τον Ομπαμεγιάνγκ – Δεν φαντάζεστε τον λόγο – ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα είχε η Άρσεναλ αυτό της έλλειπε. Οι “κανονιέρηδες” γνώρισαν την ήττα με 1-2 στο “Emirates” από τη Μπράιτον το βράδυ της Πέμπτης και συμπλήρωσαν εννέα ματς χωρίς νίκη. Οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν την οργή τους για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στα social media με… εξιλαστήριο θύμα τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ αποχώρησε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο και ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση. Όπως αποκάλυψαν τα αγγλικά ΜΜΕ ο 29χρονος άσος πήγε στην τουαλέτα. Επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Οι εις βάρος του αντιδράσεις από τους φίλους της Άρσεναλ στα social media επειδή η… φύση τον κάλεσε εν ώρα αγώνα ήταν πολλές, αλλά ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον ποδοσφαιριστή του.

«Βασικά δεν αντιλήφθηκα πώς έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, απλά τον είδα να επιστρέφει αφότου ήταν εκτός για μερικά λεπτά. Όταν έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα, πηγαίνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Έμερι στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ