Εύη Μωραϊτίδου στον Realfm 97,8: «Η άμυνα έδωσε τη νίκη και την πρόκριση για το Παρίσι»

«Μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα αυτή η ομάδα» ανέφερε η Εύη Μωραϊτίδου στον Realfm 97,8 αμέσως μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας στο μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν, που της έδωσε ύστερα από 16 χρόνια την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, η πρώην διεθνής παίκτρια που είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είπε: «Είναι συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε εδώ στο Αϊντχόφεν, ειδικά για εμένα που έχω παίξει τόσα χρόνια στην εθνική, κατακτώντας το 2004 την 2η θέση. Τα κορίτσια αντιμετώπισαν την Ιταλία, μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα σε όλο το ματς».

Η Εύη Μωραϊτίδου, που είναι η έφορος της εθνικής μας των γυναικών, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία που έβγαλε η εθνική μας στο νικηφόρο μικρό τελικό με 7-6, λέγοντας στην εκπομπή Real sports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη: «Δείξαμε ψυχή όταν μας πλησίασαν στο ένα γκολ. Παίξαμε με πάθος στην άμυνα, βγάλαμε χαρακτήρα. Η άμυνα μας έδωσε το παιχνίδι, αφού κρατήσαμε τις Ιταλίδες στο 4-1 για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και το σημαντικότερο είναι ότι μετά την ήττα στον ημιτελικό από την Ισπανία, η ομάδα μας επανήλθε ταχύτατα και η αντίδραση φάνηκε απόψε, παίζοντας καταπληκτικά από την αρχή!».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ