Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Realfm 97,8: Έκανα πολλές θυσίες για να φτάσω σε αυτό το μετάλλιο

«Το μετάλλιο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιώθηκαν οι κόποι μου» δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Realfm 97,8 για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τεχνικό σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στην Βουδαπέστη. 

«Ήταν ένα όνειρο, αυτό το μετάλλιο από τότε που ξεκίνησα να είμαι στην Εθνική ομάδα. Είναι απίστευτο ότι τα κατάφερα. Ήρθα στην Βουδαπέστη για να πάρω ένα μετάλλιο», τόνισε η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλώντας στην εκπομπή RealSports και τον Παναγιώτη Περπερίδη.

Επεσήμανε ότι στόχος της είναι και το μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο, επίσης στη διοργάνωση της Βουδαπέστης, ενώ αφιέρωσε την 3η θέση στο τεχνικό σόλο στους ανθρώπους που είναι κοντά της και την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Στάθηκε και στη συνεργασία που έχει με την προπονήτρια της, λέγοντας: «Αφιερώνω το μετάλλιο αυτό σε όλους που με έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια. Στην προπονήτρια μου, την Αναστασία Γκούτσεβα, η οποία λόγω προβλήματος με τα χαρτιά της δεν μπόρεσε να είναι εδώ στην Βουδαπέστη. Ήταν αυτή που δεν με άφησε να σταματήσω τον αθλητισμό, όταν ήμουνα απογοητευμένη και μου άλλαξε γνώμη».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ