Europa League: Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στην Φράιμπουργκ

Το… τελευταίο του χαρτί, όσον αφορά την ευρωπαϊκή του συνέχεια, παίζει απόψε, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου (22:00, CosmoteSports 2HD), ο Ολυμπιακός, καθώς αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την γερμανική Φράιμπουργκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και ο μόνος στόχος είναι η νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο «κόλπο» της διεκδίκησης της 3ης θέσης του 7ου ομίλου, που οδηγεί στα playoff του Europa Conference League.

Το μονοπάτι ωστόσο, που έχουν να διαβούν οι «ερυθρόλευκοι», είναι αρκετά δύσβατο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Bundesliga, γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα περιμένει κι ένα δώρο από την Κάραμπαγκ, δηλαδή να κόψει βαθμούς από την βασική διεκδικήτρια της τρίτης θέσης, Ναντ, προκειμένου να έχει την τύχη στα χέρια του, την τελευταία αγωνιστική, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έκανε πολλές δοκιμές στις δύο τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών, «πατώντας» ωστόσο, κυρίως πάνω στο 4-3-3, με τον Βρουσάι ως αριστερό μπακ.

Φαβορί για τη θέση του βασικού γκολκίπερ είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ η τετράδα που έχει το προβάδισμα για τον αγώνα με τους Γερμανούς απαρτίζεται από τους Άβιλα, Βρουσάι στα άκρα και Μπα-Ντόι στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Εμβιλά θα είναι ο «κόφτης» με τους Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ, εσωτερικούς μέσους, ενώ τον πρώτο λόγο για την τριάδα μπροστά έχουν οι Μασούρας, Μπιέλ και Ελ Αραμπί. Αν γίνει η έκπληξη κι ο Ισπανός επιλέξει εντέλει να πάει σε διάταξη 3-5-2, φαβορί για την τριάδα στην άμυνα είναι οι Ντόι, Μπα και Εμβιλά.

Την αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη Φράιμπουργκ συγκροτούν οι: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ, με βοηθούς την Καρολίν Καϊβόγια και τον Στεν Κλάασεν (επίσης από την Εσθονία) και 4ο τον Γιούρι Φρίσερ. Στο VAR θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν και AVAR ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ